Comppassion is opgericht door Esther Boers op 01 juli 2018.

Esther is getrouwd met Harold, moeder van Joshua en woonachtig in Den Haag. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en de gastvrijheidsbranche was het tijd om te gaan ondernemen. Er was voldoende (zelf)vertrouwen en geloof opgebouwd om haar eigen methodes en overtuigingen succesvol toe te passen voor anderen. Immers, het bewijs is geleverd.

Esther gelooft dat “service excellence” het verdient om vanuit een intellectuele invalshoek gezien te worden. Naast alle theoretische modellen die bestaan en waarvan sommige heel waardevol zijn staat Esther haar jarenlange praktijkervaring. Samen geeft dit het vermogen om visies, gedachten en strategieën om te buigen naar concrete doelstellingen en acties. De schakel kunnen zijn tussen directie en managers. Daar ligt een groot talent van Comppassion.

Comppassion voegt waarde toe aan uw organisatie en doet dit door een innovatieve en verfrissende aanpak, en door het vermogen om anderen mee te krijgen om buiten de gebaande paden te denken. Geen traditionele aanpak, maar een aanpak die past in deze tijdsgeest en die tegelijkertijd niet trendgevoelig is, maar lang houdbaar.

Comppassion verbindt zich graag met anderen. Deze verbintenis ontstaat altijd vanuit een gemeenschappelijk DNA; de passie voor mensen en service excellence. Hierdoor is Compassion in staat om grote projecten aan te gaan, samen met een bijzonder groot en fijn netwerk van specialisten.